icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες Αλίμου – Πανιώνιος Ηλιούπολης 8-0 (Κ14)

Μεγάλης έκτασης νίκη με 8-0 για την ομάδα του Αλίμου που από την αρχή του αγώνα κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Πανιώνιου Ηλιούπολης.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αναγνωστόπουλος από κοντά έκανε το 1-0. Στο 3ο λεπτό χαμένο τετ-α-τετ από τον Χρυσοχοΐδη μετά από δική του ατομική προσπάθεια. Στο 5ο λεπτό σουτ του Αναγνωστόπουλου από πολύ κοντά έφυγε άουτ. Στο 12ο λεπτό χαμένο τετ-α-τετ του Περκετσάι μετά από δική του ατομική προσπάθεια. Στο 20ο λεπτό έγινε το 2-0 από τον Χρυσοχοΐδη μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια. Στο 26ο λεπτό σουτ του Κυριακόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Ευσταθιάδη, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 29ο λεπτό χαμένο τετ-α-τετ του Λιοπιρη που πλάσαρε άουτ. Στο 30ο λεπτό απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σουτ σε τετ-α-τετ του Χρυσοχοΐδη.

Στο Β’ ημίχρονο μόλις στο 2ο λεπτό έγινε το 3-0 από τον Περκετσάι από πολύ κοντά μετά από πάσα του Μέρδη. Στο 3ο λεπτό έγινε το 4-0 μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Γεωργαντζή. Στο 5ο λεπτό έγινε το 5-0 από τον Γεωργαντζή από κοντά μετά από εξαιρετική πάσα του Μέρδη. Στο 12ο λεπτό έγινε το 6-0 από τον Περκετσάι με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 13ο λεπτό έγινε το 7-0 πάλι από τον Περκετσάι με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 18ο λεπτό ο Χρυσοχοΐδης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 8-0. Τέλος ο Μάνης με δύο εξαιρετικές αποκρούσεις στο 24ο και στο 28ο λεπτό κράτησε ανέπαφη την εστία μας. 

Σκόρερς: Περκετσάι (3), Γεωργαντζής (2), Χρυσοχοΐδης (2), Αναγνωστόπουλος.

Τράχωνες (Ελευθερίου): Μάνης, Κυριακόπουλος, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος Σπ., Λιοπύρης, Χριστόπουλος  Βασ., Αναγνωστόπουλος, Γεωργαντζής, Γεραλής, Ευσταθιάδης, Περκετσάι, Χρυσοχοΐδης, Γρηγοράκης, Μέρδης 

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο