icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες Αλίμου – Πανιώνιος ΓΣ 2-1 (Κ12)

Επιστροφή στις νίκες για την Κ12 των Τραχώνων απέναντι στη μαχητική ομάδα του Πανιωνίου. Οι μπλε απο την αρχή του παιχνιδιού μπήκαν δυνατά και παθιασμένα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό ο Αποστολόπουλος με μια εκπληκτική ασίστ έβγαλε το Σωτηρόπουλο σε θέση τετ ατ τετ με τον τελευταίο να μη χάνει την ευκαιρία και να σκοράρει.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου η αντίπαλη ομάδα με ένα φανταστικό σουτ από μακρινή απόσταση,έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1. Ωστόσο η ομάδα μας ανέβασε και άλλο την αποδοσή της, πίεσε τον αντίπαλο και αφού αρχικά έχασε 3 κλασσικές ευκαιρίες,κατάφερε στο 16ο λεπτό της επανάληψης μετά απο υπέροχη συνεργασία Λιβανού-Κοσιώρη, να κάνει το 2-1 με τον δεύτερο να σκοράρει. Αποτέλεσμα το οποίο παρέμεινε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιου.

“Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν”.

Σκόρερς: Σωτηρόπουλος, Κοσιώρης

Τράχωνες (Μόχλας): Χατζηστεφάνου, ΒάγγοςΑ., Ξένος, Νικολακόπουλος, Παπαδημητρίου, Παναγιώτου, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Λιβανός, Κουμπαράκης, Γκερμπισιώτης, Οικονόμου, Κοσιώρης

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο