Τράχωνες Αλίμου – Κεραμεικός 2-1 (Κ16)
Δύσκολη νίκη εναντίον ενός πολύ αξιόμαχου αντιπάλου έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Παιδικό μας στην ΕΠΣΑ. 3η σερί νίκη που φέρνει την ομάδα μας στη μέση της βαθμολογίας ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.
Αγωνιστικά προηγηθήκαμε στο 20′ με μια λόμπα έξω από περιοχή του ΔΑΒΙΛΛΑ αλλά δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Ο αντίπαλος είχε την υπεροχή αλλά δεν απειληθήκαμε παρά μόνο στο 60′ που έγινε το 1-1 με πέναλτι από ένα ατομικό λάθος ενώ η μπάλα ήταν στην κατοχή μας. Τα παιδιά μας όμως είχαν το ψυχικό σθένος και στο 67′, 3 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα να διαμορφώσουν το 2-1 με τον ΠΡΟΜΠΟΝΑ με προβολή μετά από σέντρα-ασίστ του Κάμπατζη.
Τράχωνες (Σχίζας): ΓΚΟΔΡΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΚΑΠΕΛΟΣ, ΠΑΛΟΥΔΗΣ, ΔΑΒΙΛΑΣ ,ΞΥΝΟΣ (57′ ΚΑΜΠΑΤΖΗΣ), ΝΤΙΡΛΗΣ (43′ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ),ΒΛΑΣΗΣ (57′ ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ), ΧΟΤΖΑ (47′ ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ), ΣΙΩΖΟΣ (52′ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ),ΒΛΑΣΗΣ

















