
Τράχωνες Αλίμου – ΑΟΝΑ 3–0 (Κ14)
Νίκη με 3-0 για την ομάδα των Τραχώνων απέναντι στην ομάδα του ΑΟΝΑ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Ένα σκορ το οποίο η ομάδα μας το διαμόρφωσε από το Α΄ ημίχρονο. Οι παίκτες μας σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, ήταν ανώτεροι, είχαν την υπεροχή και ωραία κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου. Έτσι στο 8΄ με κοντινό πλασέ του ΜΠΡΑΤΣΗ πήρε το προβάδισμα του σκορ.
Η ομάδα της Αργυρούπολης δεν μπορούσε να αντιδράσει στην ανωτερότητα της ομάδας μας και στο 20΄ με σκόρερ τον ΑΡΒΑΝΙΤΗ και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον ΡΟΥΣΣΟ μετά από πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο Β΄ ημίχρονο η διαφορά του σκορ, εφησύχασε τους παίκτες μας και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να πιέσει για την επίτευξη κάποιου γκολ δίχως όμως να τα καταφέρει.
Τράχωνες (Τσουκαλάς): ΛΙΟΠΥΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ, ΣΑΡΔΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΦΑΛΙΔΑΣ, ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ (42΄ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΕΡΗΣ), ΣΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΜΠΡΑΤΣΗΣ (47΄ ΜΠΕΧΡΑΚΗ), ΡΟΥΣΣΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (35΄ ΣΙΜΑΣ ).