icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Η Κ12 & η Κ14 των Τραχώνων στο τουρνουά της Πάτρας

Μια όμορφη εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσουν οι ποδοσφαιριστές μας της Κ12 στο τριήμερο τουρνουά της Πάτρας, καθώς μέσα από την διαδικασία της διαμονής, της διασκέδασης, των αγώνων και τις αμέτρητες ώρες συνεργασίας τους γύρισαν πίσω ευτυχισμένοι και γεμάτοι εμπειρίες!

Στο αγωνιστικό σκέλος του τριημέρου τουρνουά η ομάδα μας την πρώτη μέρα τώρα αγώνων επικράτησε με 6-0 με αντίπαλο την Κ12 του Άτλα.
Τα γκολ για την ομάδα μας μετά από ωραίο ποδόσφαιρο με πολλές πάσες και αρκετές συνεργασίες δυο και τριών παικτών πέτυχαν οι Γάζος (2), Φαλίδας, Κατσάλας, Κορδιστός και Σαλαβράκος.
Την Δεύτερη μέρα των αγώνων ακολούθησαν δύο παιχνίδια (Πρωί – Απόγευμα).

  • Τράχωνες – Δίας 2-0

Με δυο γκολ του Κορδιστού μετά από ωραίες εκτελέσεις και συνεργασίες με συμπαίκτες του.

  • Τράχωνες – Δαβουρλής 2-6

Τα γκολ για την ομάδα μας οι Κατσάλας και Γάζος. Εμφανής η κούραση για την ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι με σκορ ημιχρόνου 1-2!

Την τελευταία μέρα των αγώνων ακολούθησαν δύο ακόμη παιχνίδια.

  • Τράχωνες – Τριφυλιακός 5-0

Με αρκετή πίεση της μπάλας και γρήγορη κυκλοφορία χωρίς να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα προηγηθήκαμε νωρίς με 2-0 με τα γκολ των Γάζου και Κατσάλα.
Το 3-0 ήρθε με τον Κορδιστό, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα με τους Κατσάλα και Αγάλια για το τελικό 5-0.

  • Τράχωνες – Λειβαδιά 1-0

Το νικητήριο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Ράλλης με κεφάλια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γάζου.

Τράχωνες: Καρανίκας, Ράλλης, Φαλίδας, Χαϊδάρης, Πολύμερος, Αγάλιας, Σαλαβράκος, Κατσάλας, Μπότης, Γάζος, Κορδιστός

  • 1η Αγωνιστική (Κ14): Δαβουρλής – Τράχωνες  3 – 1

Σκόρερ: Καμπούρης

Ήττα με 3-1 για την ομάδα της Κ14, στην πρώτη αγωνιστική για το τουρνουά της Πάτρας. Η ομάδα μας μετά από πολύ καλή προσπάθεια από όλα τα παιδιά, ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Δαβουρλή. Μόλις στο 2ο λεπτό έγινε το 1-0 από την ομάδα του Δαβουρλή. Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι, πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα, αλλά η ομάδα του ΔΑΒΟΥΡΛΗ ήταν αυτή που στο 11ο λεπτό βρήκε τρόπο για να κάνει το 2-0.

Στο Β’ Ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε την καλή της απόδοση με αποτέλεσμα να μειώσει στο 8ο λεπτό σε 2-1 με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Καμπούρη. Όμως στο 20ο λεπτό έγινε το τελικό 3-1 από την ομάδα του Δαβουρλή.

  • 2η Αγωνιστική (Κ14): Δίας – Τράχωνες  1 – 2

Σκόρερ: Καμπούρης (2)

Νίκη με 1-2 για την ομάδα της Κ14 με αντίπαλο την ομάδα του Δία, για την 2η αγωνιστική του τουρνουά της Πάτρας. Η ομάδα μας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ ήταν αυτή που στο προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 με τον Καμπούρη, μετά από πολύ καλή πάσα του Γκιόνι.

Στο Β’ Ημίχρονο η ομάδα της Κ14 συνέχισε την πολύ καλή της απόδοση και στο 12ο λεπτό έγινε το 0-2, πάλι από τον Καμπούρη με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Η ομάδα του Δία κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 20ο λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

  • 3η Αγωνιστική (Κ14): Παλληξουριακός – Τράχωνες  0 – 2

Σκόρερς: Καμπούρης, Χούσα

Νίκη με 0-2 για την ομάδα της Κ14 στον τρίτο της αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Παλληξουριακού. Η ομάδα μας αν και κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια κατάφερε να επικρατήσει και να μην απειληθεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από την ομάδα του Παλληξουριακού. Στο 15ο λεπτό ο Σπυριδακης μετά από πολύ καλή ατομική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Καμπούρης κάνοντας με δεύτερη προσπάθεια το 0-1 για την ομάδα μας.

Στο Β’ Ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε την καλή της απόδοση χωρίς να απειλείται από την ομάδα του ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ και στο 9ο λεπτό ο Χουσα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 0-2.

 

  • Τελική Κατάταξη (θέσεις 4-6) (Κ14): Ερμήλιος Χαλκίδας – Τράχωνες  3 – 0

Ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 4-6 με αντίπαλο την ομάδα του Ερμήλιου Χαλκίδας. Η ομάδα μας και όλα τα παιδιά προσπάθησαν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, αλλά ήταν εμφανής η κούραση των συνεχόμενων αγώνων με αποτέλεσμα να μην έρθει το ζητούμενο αποτέλεσμα από αυτόν τον αγώνα.

 

  • Κ14 Ναύπακτος – Τράχωνες  2 – 0

Ήττα με 2-0 για την ομάδα της Κ14 με αντίπαλο την ομάδα της Ναυπάκτου. Η ομάδα μας ήταν πολύ ανταγωνιστική σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά άτυχη στην τελική προσπάθεια και δέχθηκε 2 γκολ σε ανύποπτες φάσεις.

Η προσπάθεια όμως όλων των παιδιών ήταν εξαιρετική, καταλαμβάνοντας τελικά την 6η της βαθμολογίας στο τουρνουά της Πάτρας.

Τράχωνες: Γρηγορόπουλος, Παπακαλοδούκας, Ιντρίζι, Νικολακόπουλος, Βεζύρης, Πρέγκα, Σπυριδάκης, Γκιόνι, Καμπούρης, Χούσα, Τζώρας, Τσιακριλής, Κωνσταντόπουλος, Παττακός, Οικονόμου, Γιαννούκος, Βορέας

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο