icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Ολυμπιακός Ηλιούπολης – Τράχωνες Αλίμου 0-2 (Κ10)

Νίκη με 2-0 για τα την  Κ10 του Α.Ο.Τ. στη φιλική αναμέτρηση με στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Ηλιούπολης, με τα παιδιά του Αλίμου να έχουν καλές και λιγότερο καλές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι μπλε μπήκαν στο παιχνίδι με διάθεση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς με τον Καρανίκα ύστερα από ωραίο συνδυασμό. Συγκεκριμένα ο επιθετικός των Τραχώνων με όμορφη ενέργεια νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε σωστά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Η ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε δυνατά στις φάσεις και έβαλε δύσκολα στα παιδιά των Τραχώνων, με τον τερματοφύλακα Βρεττάκο να έχει καλές τοποθετήσεις και επεμβάσεις, κρατώντας την εστία του ανέπαφη.

Το 2-0 έγινε από τον Φαλίδα με κεφαλιά, ύστερα από ψηλοκρεμαστή πάσα στη μικρή περιοχή και τον επιθετικό των μπλε να προλαβαίνει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι δυο ομάδες έπαιξαν αρκετά δυνατά, με αρκετές μονομαχίες να πραγματοποιούνται στο χώρο του κέντρου, χωρίς όμως να καταφέρνουν να σημειώσουν κάποιο επιπλέον τέρμα. 

Σκόρερς: Καρανίκας, Φαλίδας

Τράχωνες (Μπαρμπαρής): Βρεττάκος, Ράλλης, Αγάλιας, Αθανασάκης, Κατσάλας, Γαζός, Φαλίδας, Καρανίκας, Γαβριελάτος, Χαικάλης, 

 

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο