icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

ΠΑΕ Ολυμπιακός – Τράχωνες 3-1 (Junior 1)

Τα δικά τους λάθη πλήρωσαν (και πάλι) οι μικροί των Τραχώνων το πρωί του Σαββάτου και ηττήθηκαν από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακό, ενώ δύσκολα τους έβαλαν και οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι μπλε μπήκαν καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ, με το Ντάλα να πιέζει την αντίπαλη άμυνα, να κλέβει τη μπάλα και να τελειώνει μόνος του. Η ομάδα του Α.Ο.Τ. στεκόταν καλά στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να μην έχει απειλήσει ιδιαίτερα, όμως η ισοφάριση ήρθε πριν το ημίχρονο ύστερα από μακρινή εκτέλεση φάουλ που δεν φαινόταν ότι θα ανησυχήσει την ομάδα του Αλίμου.    

Τα πράγματα για την ομάδα του Στέλιου Μπαρμπαρή εξελίχθηκαν αρκετά δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο, βλέποντας τους Δαβίλα και Τριανταφύλλου να αποχωρούν τραυματίες στην ανάπαυλα. Η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να εκμεταλλευτεί ακόμα δύο λάθη του Α.Ο.Τ. και να πετύχει ισάριθμα τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1. Η ομάδα μας προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ενώ έχασε ευκαιρία για να μειώσει με τον Ντάλα. 

Σκόρερ: Ντάλας

Σύνθεση: Θεοφάνης, Τρανταφύλλου, Ζαρμακούπης, Βάγγος Α., Γιαννόπουλος, Χρήστου, Σαρρής, Μέρδης, Βάγγος Σ., Παπακωνσταντίνου, Ντάλας, Δαβίλας, Βρεττάκος.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο