Πρωταθλητές στην καρδιά μας!!!
Ο.Σ.Φ.Π. Ταύρου – Α.Ο.Τ Αλίμου 3-1 (Παμπαιδικό 1)
Οι παίκτες του πρώτου τμήματος του παμπαιδικού του Α.Ο.Τ Αλίμου ηττήθηκαν 3-1 απο την ομάδα του Ολυμπιακού Ταύρου. Το γκολ του Ευστάθιου Φωτόπουλου δεν ήταν αρκετό για να γίνει η ανατροπή. Ο Ευστάθιος με δυνατό λάκτισμα 15 μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μειώνοντας το σκορ σε 2-1 μόλις 3’ πριν την λήξη του παιχνιδιού. Οι παίκτες των Τραχώνων τα έδωσαν όλα στα τελευταία λεπτά, αλλά η μπίλια έκατσε στους κόκκινους, και αντί για το 2-2 έγινε το τελικό 3-1.
Το ημίχρονο έληξε 1-0 υπέρ της ομάδας του Ταύρου και ενώ η ομάδα των Τραχώνων είχε την υπεροχή στο γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Ταύρου έκανε δυνατό ξεκίνημα και σημείωσε και δεύτερο τέρμα για το 2-0. Οι Τράχωνες πίεζαν και προσπαθούσαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά όταν σημείωσαν το τέρμα ο χρόνος είχε περάσει. Και πάλι όμως τα παιδιά έμειναν πρωταθλητές στις καρδιές μας!!
Α.Ο.Τ Αλίμου: Κουκλούδης, Πρίφτης, Μποσίνης, Παπαδήμας, Σόντης, Νίκας, Παύλου Απ., Φωτόπουλος, Ρούσου, Δαβίλας, Παύλου Αν., Ανδρέου, Δημητριάδης, Βεΐζης, Αστεριάδης, Μπαρκονίκος (τρ.).

















