icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες – Νίκη Αλίμου 1-3 (Κ16)

Με ήττα συνέχισε την πορεία της η Κ16 των Τραχώνων, στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την αντίστοιχη της Νίκης Αλίμου, με τελικό σκορ 1-3. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε ευκαιρίες ενώ είχαμε καλή κατοχή μπάλας σε κάποιες περιπτώσεις, όμως μας έλειπαν οι σωστές αποφάσεις στην τελική ενέργεια. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και μια απόφαση του διαιτητή να μετρήσει ως γκολ ένα σουτ που προήλθε από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ του επιτιθέμενου. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει την ήττα ωστόσο αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια και στην πίεση ψηλά.
Στο 22′ έγινε το 0-1 με ένα άπιαστο μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, μετά από λάθος στην άμυνα μας όπου χάθηκε η μπάλα κι έφτασε σε εκείνο το σημείο. Στο 29′, έγινε το 0-2 μετά από μια κάθετη πάσα προς τον επιθετικό της Νίκης, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε τον Μπαξεβάνη, γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει όμως, καθώς ο επιτιθέμενος ήταν τουλάχιστον 2 μέτρα offside, πράγμα που δεν πρόσεξε ο διαιτητής από το σημείο που βρισκόταν.Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά με σκοπό την ανατροπή και πετύχαμε το γκολ της μείωσης σε 1-2 μόλις στο 32′, όταν από ένα πλάγιο στα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Πρέγκα μέσα στην περιοχή και αυτός γύρισε και έβγαλε την ασίστ στον Σταύρου, στο ύψος του πέναλτι, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και σούταρε δυνατά! Προσπαθήσαμε αρκετά μετά από αυτό το σημείο να πετύχουμε και την ισοφάριση με φάσεις και από τα δύο άκρα, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί στα τελειώματα. Στο 40′ δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ, σε μια φάση που δεν κινδυνεύαμε, αλλά σταθήκαμε άτυχοι, όταν βγήκε μια σέντρα από δεξιά προς την περιοχή μας και στην προσπάθεια του Γεραλή να υποδεχτεί την μπάλα και να συνεχίσει, αυτή γκέλαρε στο πόδι του και κατέληξε στο χέρι του, κάνοντας τον διαιτητή να υποδείξει το πέναλτι που στη συνέχεια ευστόχησαν οι αντίπαλοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια παρόλο που δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα! Συνεχίζουμε για καλύτερα παιχνίδια και αποτελέσματα!

ΑΟΤ: Μπαξεβάνης, Σταμάτης, Γεραλής, Τσούπης, Φαφούτης, Καλαντίδης, Κυριακόπουλος, Χριστόπουλος, Ξακουστός, Αναγνωστόπουλος, Πρέγκα, Σταύρου, Μίχος, Φτερόπουλος, Μουρλούκος, Τριαντόπουλος, Παπαδάκης, Μανωλακάκης, Γρηγοράκος

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο