icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Οι Τράχωνες εύκολα και δίκαια 3-0 το Καματερό

Εύκολα και δίκαια ήρθε τελικά η νίκη για τους Τράχωνες που επικράτησαν με 3-0 του μαχητικού Καματερού.

Σε αυτό χωρίς αμφιβολία έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι άνοιξαν με το… καλημέρα το σκορ και συγκεκριμένα με το Γιαννόπουλο μόλις στο 2′.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να έχουν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Κάτι που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και με το Δημογιάννη στο 54′ οι γηπεδούχοι έστησαν γερές βάσεις για τη νίκη, την οποία και καθάρισαν οριστικά στο 84′ μετά από αυτογκόλ.

Τέλος να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους για να σημειώσουν ένα γκολ και να δούμε διαφορετικό παιχνίδι στο 21′ και στο 62′.

Έτσι η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη συνεχίζει να βρίσκεται παρέα με τον Πανερυθραϊκό στην τρίτη θέση.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Κούτρας (89′ Τσαπατσάρης), Κολινιάτης (79′ Μπουγιούκος), Παπαχρόνης, Παπαντζήμας, Τσιουρής, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (84′ Κλείτσικας), Δημογιάννης (89′ Γκράνας), Βουρλούμης (79′ Μαργαρίτης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιάννης Μητρούσης): Ανδρεοσόπουλος, Πατέλης, Παναγιώτου (85′ Καρκαλέτσης), Βασιλάκος, Σταυρόπουλος, Μήτσης (58′ Χαιρετάκης), Παππάς, Τσιργιώτης (72′ Πέτρου), Τσομπανίδης, Κολονέρος (58′ Παπαϊωάννου), Κ. Παλυβός.

 

Πηγή: www.soccerlive.gr

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο