
Κυπελλούχος η Κ12 των Τραχώνων στο 3ο Βίκος Cola Cup!
Στην κορυφή του 3ου Βίκος Cola Cup βρέθηκε η Κ12 των Τραχώνων καθώς στον τελικό επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Αθηνών χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μέρδης.
Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και δυνατές μονομαχίες η ομάδα του coach Μπαρμπαρή στέφθηκε δίκαια κυπελλούχος.
Για να φθάσει όμως μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισε 3 ακόμα πολύ καλούς αντιπάλους. Την πρώτη αγωνιστική νίκησε εύκολα με 5-0 τον ΠΑΟ Κουτσελίου ενώ την 2η αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα του Athlopolis με 3-3 αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 και 3-1.
Την τελευταία αγωνιστική οι Τράχωνες αναμετρήθηκαν με τον Ερμή Ιωαννίνων και επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους κέρδισαν με 4-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Μπαρμπαρή χρειαζόταν νίκη με περισσότερα από 2 γκολ. Έτσι στην ισοβαθμία η Κ12 των Τραχώνων έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων τερμάτισε στην πρώτη θέση που της έδωσε το δικαίωμα να δικεδικήσει και τελικά να κατακτήσει το τρόπαιο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοση τους και για την κατάκτηση ενός ακόμα τουρνουά την σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Τράχωνες (Μπαρμπαρής): Θεοφάνης, Παπακωνσταντίνου, Ζαρμακούπης, Τριανταφύλλου, Μοίρος, Βαζιντάρης, Δαβίλας, Λιακόπουλος, Μέρδης, Μπούσι, Χρήστου, Ντούρος, Γιαννόπουλος