
Δούκας – Τράχωνες 3-7 (Futsal K18)
Με ένα σπουδαίο διπλό ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Κ18 των Τραχώνων καθώς επικράτησε στο κλειστό γήπεδο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, με 3 – 7 της ομώνυμης ομάδας.
Με την νίκη αυτή η ομάδα μας σφράγισε την 2η θέση στη βαθμολογία και βάζει έτσι πολύ γερές βάσεις για την παρουσία της στο FINAL 4 του πρωταθλήματος.
Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας λειτούργησε σε πολύ υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών επικίνδυνων στιγμών μπροστά από την αντίπαλη εστία και την επίτευξη 5 τερμάτων μετά από πολύ όμορφους συνδυασμούς.
Η ομάδα του Δούκα αγωνίστηκε με 5ο παίκτη – τερματοφύλακα, μετά το 0–4, για να ανακόψει τον φρενήρη ρυθμό των ποδοσφαιριστών μας για την υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στο 2ο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές στις 4αδες της ομάδας έκοψαν τον επιθετικό μας ρυθμό, πετύχαμε μόνο 2 γκολ, αλλά δημιουργήσαμε πάλι πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.
Ο Δούκας κατάφερε να μειώσει τελικά σε 7 – 3 για τελικό αποτέλεσμα,
Σκόρερς: Κουνταρδάς (2), Καραμπάτσης (2), Πανίτσας, Πηγουνάκης, Ξυνός,
Τράχωνες: Τασιός, Καραμπάτσης, Πανίτσας, Φαλίδας, Ρούσσος, Σίμας, Ζιαμπάρας, Κάβουρας, Παλούδης, Αρβανίτης, Ξυνός, Πηγουνάκης, Φουστέρης, Κουνταρδάς