
Διάνα Ηλιούπολης – Τράχωνες 1-1 (Κ13)
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες , με την ομάδα μας στο πρώτο μέρος να έχει την υπέροχη και την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσει τελικές φάσεις.
Ο μικρός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε σε αυτό , παρόλα αυτά η ομάδα μας με σωστές τοποθετήσεις και καλή κυκλοφορία της μπάλας βρήκε το γκολ στο πρώτο μέρος με σουτ του Χριστοδουλάκη και στη συνέχεια χωρίς να απειληθεί πίεσε τον αντίπαλο να βρει και δεύτερο τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως οι τελικές δεν βρήκαν τον στόχο.
Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος ανέβασε την απόδοση του και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης μετά από λάθος τοποθετήσεις στην αμυντική μας λειτουργία.
Τράχωνες: Μελάκης, Τσαούσης, Κανελλόπουλος, Μαξακούλης, Κοσμάς, Χριστοδουλάκης, Μπάνος, Λαζάρου, Στρωματιάς, Καραγιάννης
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Γαλανής, Θεοδωρόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σακελλαρόπουλος, Κουρεντας, Μιχαλόπουλος, Χανιώτης, Οικονόμου