icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες – Αθήνα 90 3-5

Την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αθήνα ’90, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League επικράτησε με 5-3 των Τραχώνων Αλίμου στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι έμειναν στους επτά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, το καλτσέτο έκανε την ανατροπή και μπήκε μπροστά με 2-1 στο πρώτο ημίχρονο, για να φτάσει στο 4-1 στο β’ μέρος, το οποίο δεν μπορούσε να ανατραπεί. Οι Τράχωνες μείωσαν 4-2, η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη έκανε το 5-2, για να διαμορφωθεί ακολούθως το τελικό 5-3.

Πύρρειος νίκη για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν τους Ζιάκα και Οικονομόπουλο με τραυματισμό. Οι Τζανέτος, Σιδηρόπουλος και Βλυσσίδης πέτυχαν τα γκολ για τους Τράχωνες, ενώ για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν οι Ζιάκας, Ντάρλας, Φέλιος, Παπαδόπουλος και Στυλιανόπουλος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα, με την Αθήνα ’90 να έχει την ουσία και να είναι αποτελεσματική στις φάσεις που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο