icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Συνεχίζουν ανοδικά οι Τράχωνες, 1-0 τον Άρη Καλαμακίου

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι Τράχωνες μέσα στο 2024 και έδωσαν συνέχεια στην ανοδική τους πορεία, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Αλίμου υποδέχθηκε τον Άρη Καλαμακίου σε ένα γειτονικό ντέρμπι, αλλά και σε μία μάχη μεταξύ δύο φορμαρισμένων συνόλων, το οποίο ολοκληρώθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 39ο λεπτό ο Γιατράς με κεφαλιά. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, μάλιστα, οι κυανόλευκοι προσπέρασαν στη δεύτερη θέση τον Κένταυρο Βριλησσίων, που αγωνίζεται αύριο (14/1).

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία, εστιάζοντας κυρίως σε μία φάση που καταγράφηκε στο 8ο λεπτό. Ο Μιχαλακόπουλος έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο έδαφος, στην άνοδό της χτύπησε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι και κατευθύνθηκε προς τη μικρή περιοχή, με τον δεύτερο βοηθό Καφρίτσα να μην πηγαίνει προς τη σέντρα, τον διαιτητή Θώμογλου να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί και τους ποδοσφαιριστές του Άρη να… ωρύονται -μάλλον δικαίως- ζητώντας να μετρήσει το γκολ. Γενικότερα, το παιχνίδι στιγματίστηκε από την ακατάλληλη διαιτησία του Θώμογλου, ο οποίος είχε πολλές αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και στις δύο πλευρές και στο τέλος κράτησε… σαράντα δευτερόλεπτα καθυστερήσεων!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα του Καλαμακίου «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν σταδιακά, να παίρνουν την υπεροχή και να φτάνουν στο γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε με διάθεση να αναζητήσει την ισοφάριση, όμως στο 65ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δημογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι ελπίδες του μειώθηκαν αισθητά. Από την άλλη, οι Τράχωνες ήλεγξαν το παιχνίδι, διαφύλαξαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και, μάλιστα, θα μπορούσαν σε κάποιες αντεπιθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο να έχουν «κλειδώσει» το «τρίποντο».

Διαιτητές: Θώμογλου, Τζάνης-Καφρίτσας

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Νίκου, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης, Γιατράς, Νέστορας, Πρόι, Κούτρας, Τριαντόπουλος, Μπαμπαλούκας, Τσιουρής (66′ Παπανδρέου), Τζάκσον (87′ Στεφανής)

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας): Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης (46′ Ελευθεριάδης), Χιόνης (69′ Κολινιάτης), Κακούτης, Δημογιάννης, Τζίμας (75′ Δέτσης), Μούτσης (46′ Βασιλειάδης), Μιχαλακόπουλος, Προμπονάς, Μπαλατσούρας.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο