icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες – ΑΟΚ Φαλήρου 0-0 (Κ13)

Χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα (0-0) ολοκληρώθηκε το εντός έδρας παιχνίδι μας το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου, ένα πραγματικά σπάνιο φαινόμενο σε αγώνα τέτοιας ηλικίας.

Παρά το γεγονός όμως αυτό ο αγώνας ήταν γεμάτος φάσεις (κυρίως από την ομάδα μας) και αρκετές δυνατές μάχες.

Μόλις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα μας κέρδισε κόρνερ από την εκτέλεση του οποίου ήρθε η κεφάλια του Βίνι η οποία όμως εξουδετερώθηκε με κάποιον τρόπο από την αντίπαλη άμυνα ακριβώς πάνω στη γραμμή. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου έβρισκε συνεχώς την ομάδα μας σε επιθετικό ρόλο και την αντίπαλη ομάδα και κυρίως τον αντίπαλο γκολκίπερ να εξουδετερώνουν όλες μας τις ενέργειες . Άτυχοι σταθήκαμε και λίγο αργότερα όταν ο Τσιλίκης μετά από κλέψιμο στην αντίπαλη περιοχή βρέθηκε ανενόχλητος σε θέση για σουτ το οποίο εκτέλεσε αδύναμα και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι επιθετικές μας ενέργειες συνεχίστηκαν και στο β ημίχρονο με πρωταγωνιστές τον Μπακιάσι, τον Τσιλίκη και τον Κουτσούκο. Μοναδική απειλή από την αντίπαλη ομάδα ήταν ένα χαμένο τετ-α-τετ προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα το οποίο εξουδετέρωσε με τρομερή εκτίναξη ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακάς μας Τσιριγωτάκης.

Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι παίχτες για την προσπάθεια τους!

Αγωνίστηκαν: Τσιλίκης, Τσεκούρας, Λουκόπουλος, Βαγγελής, Στεφάνου, Βίνι, Κουτσούκος, Μπιλάνι, Μπακιάσι, Ντόστι, Κώτσης, Τσιριγωτάκης.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο