Τράχωνες – Ajax Πεύκης 0-0 (Κ10)
Με μεγάλη όρεξη επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα παιδιά της Κ10 του Α.Ο.Τ. καθώς αντιμετώπισαν την ομάδα του Ajax Πεύκης για το πρωτάθλημα Attica, σε ένα παιχνίδι που παρά το πραγματικά σπάνιο γεγονός ότι δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις, ωραίες ενέργειες ενώ και οι δύο ομάδες απέδωσαν γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα μας είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ λαμβάνοντας υπόψη ότι η αντίπαλη ομάδα συμμετείχε με παιδιά γεννημένα του 2011 (έχοντας ενημερώσει πρώτα) ανταποκρίθηκε άψογα στις δυνατές μονομαχίες και στην ένταση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους μπλε να φτάνουν με όμορφο τρόπο έξω από την εστία του Ajax αλλά να υστερούν στην τελική ενέργεια, ενώ μετά το 10′ κατάφερε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τους Παπαθωμά, Αθανασάκη, Καλοπήτα, Κυρίτση και Νάννο.
Στο δεύτερο μέρος τα παιδιά του Στέλιου Μπαρμπαρή μπήκαν με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και συγκέντρωση πιάνοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης, ενώ όσο πέρναγε η ώρα αυξανόταν όλο και περισσότερο ο ρυθμός και η αγωνιστική ένταση του παιχνιδιού. Η ομάδα μας άρχισε να πραγματοποιεί συνεχόμενες επιθέσεις και να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με τους Καλοπήτα, Νάννο, Παπαθωμά και Ασημακόπουλο να είναι οι κύριοι εκφραστές.
Συγκεκριμένα, ο Καλοπήτας έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες βγαίνοντας από δεξιά, ενώ ο Ασημακόπουλος παρά την όμορφη προσπάθεια στάθηκε άτυχος, αφού πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Ένα δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι, ενώ ο τερματοφύλακας Κατσαριώτης με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του. Τη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα την είχε η ομάδα μας στο τελευταίο λεπτό, καθώς η μπάλα άλλαξε γρήγορη από την μια πλευρά στην άλλη, με τον Πολύμερο να προωθείται πολύ ωραία και να γίνεται ο τελικός αποδέκτης μπροστά από την εστία και με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Άξια αναφοράς είναι η πολύ καλή και σωστή συμπεριφορά των παιδιών των δύο ομάδων, τηρώντας το fair play και ακολουθώντας το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.
Τράχωνες: Κατσαριώτης, Κυρίτσης, Γιαννούλης,Νάννος, Αθανασάκης, Καλοπήτας, Παπαθωμάς, Ασημακόπουλος, Καρκατζίνος, Πολύμερος, Βεζύρης.

















