icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Αίμος Πετρούπολης – Τράχωνες Αλίμου 1-0 (Κ15)

Με ήττα 1-0 τελείωσε τις υποχρεώσεις της η Κ15 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Ήταν ένα ντέρμπι πιο πολύ γοήτρου για την ομάδα μας, καθώς την πρόκριση στον επόμενο γύρο των ισχυρών την έχει εξασφαλίσει εδώ και πολλές αγωνιστικές. Στο Α΄ ημίχρονο η ομάδα μας ήλεγχε τον αγώνα, δημιούργησε κάποιες φάσεις για γκολ, αντίθετα από την ομάδα της Πετρούπολης που δεν απείλησε καθόλου την εστία μας. Το  Β΄  ημίχρονο επιφύλαξε περισσότερες συγκινήσεις. Οι παίκτες μας άντεχαν στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, στο οποίο έδειχνε ότι θα το πάρει όποιος πετύχει γκολ.

Στο 50΄ η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν σε εκτέλεση πέναλτι είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Και η ατυχία συνεχίστηκε όταν 3 λεπτά πριν τη λήξη, σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις των αντιπάλων δέχτηκε γκολ όταν σε ωραίο  σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Κρατάμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και την προσπάθεια όλων των παιδιών, καθώς είχαν το δύσκολο έργο να αντιμετωπίσουν σχεδόν από όλες τις αντίπαλες ομάδες παιδιά μεγαλύτερα σε ηλικία.
Τράχωνες (Τσουκαλάς): ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ (60΄ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ), ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ (66΄ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ), ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ, ΦΑΛΙΔΑΣ, ΛΙΟΠΥΡΗΣ (51΄ ΡΟΥΣΣΟΣ), ΠΑΝΙΤΣΑΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (59΄ ΣΟΥΤΖΙΔΗΣ), ΔΕΜΕΝΕΟΠΟΥΛΟΣ (35΄ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ), ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο