icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Το Α-Πρόληψις για μία ακόμα χρονιά δίπλα στους Τράχωνες!

Το διαγνωστικό κέντρο Α ΠΡΟΛΗΨΙΣ για ακόμα μια χρονιά, στέκεται δίπλα στην ομάδα των Τραχώνων, με βασική του μέριμνα την υγεία των παιδιών μας.

Τα μέλη της διοίκησης αλλά και το προσωπικό του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να ασχολούνται τα παιδιά με τον αθλητισμό, να γυμνάζονται, να κοινωνικοποιούνται και να θέτουν στόχους όχι μόνο ατομικούς αλλά και ομαδικούς, γνωρίζοντας τον συναγωνισμό αλλά και τις δυνατότητες τους.

Γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια αυτή η συνεργασία όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά ενισχύεται κάθε φορά όλο και πιο περισσότερο.
Το Διαγνωστικό Κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ το οποίο ιδρύθηκε το 2015, είναι σήμερα ένα από τα πιο ραγδαία εξελισσόμενα διαγνωστικά κέντρα στα νότια προάστια.

Ο σεβασμός στον «Άνθρωπο», η απόδοση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και εξελιγμένων διαγνωστικών μεθόδων και πρακτικών, ήταν και είναι βασικοί πυλώνες της λειτουργίας του.


Όλα τα κέντρα του, που σήμερα βρίσκονται σε ‘Αλιμο, Άγιο Δημήτριο και Καλλιθέα, διαθέτουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαγνωστικής Ιατρικής με υπερσύγχρονα τμήματα Βιοπαθολογίας /Μικροβιολογίας, Απεικονιστικά τμήματα, καθώς και υπερσύγχρονα τμήματα Μαγνητικής –Αξονικής τομογραφίας τελευταίας τεχνολογίας, με τον νέας γενιάς Αξονικό Τομογράφο 128 τομών και τον “Ανοιχτού” τύπου Μαγνητικό Τομογράφο 1,5 Τesla.

Σήμερα με τη λειτουργία των νέων τμημάτων, ο στόχος του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ είναι η διεύρυνση των διαγνωστικών του υπηρεσιών σε νέους τομείς και τμήματα, που θα μπορούν να καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα των θεραπευτικών αλλά και προληπτικών αναγκών των ανθρώπων που τους εμπιστεύονται την υγεία τους.

Την απόδειξη των όσων πρεσβεύουν έρχεται να κλειδώσει μια πολύ σημαντική διάκριση για το διαγνωστικό, κάνοντας το να ξεχωρίσει και να μπει στο χάρτη με τις ελάχιστες εταιρίες που διακρίνονται για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες της, κερδίζοντας το βραβείο … «ΧΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για το 2022.
Το διαγνωστικό κέντρο Α -ΠΡΟΛΗΨΙΣ είναι το πρώτο διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα, που έχει πετύχει αυτή την ξεχωριστή διάκριση!

Σε πρόσφατη συνάντηση μας με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ.Ανδρέα Κουτσοδόντη και την επιστημονική διευθύντρια κα. Βικτωρία Θεοδωροπούλου μας είπαν σχετικά:

«Οκτώ χρόνια τώρα στο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ επενδύουμε συνεχώς σε κορυφαίους καταρτισμένους  συνεργάτες, σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, σε προηγμένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, στις πιο σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις και σε πιστοποιήσεις από κορυφαίους οργανισμούς του κλάδου μας.
Tο βασικό συστατικό αυτής της πετυχημένης πορείας, αποτελούν οι άνθρωποι μας!
Είμαστε  πολύ περήφανοι για τους συνεργάτες μας ιατρούς και το προσωπικό μας. Η ικανότητα τους να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση με ανθρωπιά, επαγγελματισμό και ευσυνειδησία είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει.
Για εμάς η βράβευση αυτή, μας δίνει την ώθηση να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και προτίμησή των εξεταζόμενων μας.»

Η υπεύθυνη προσωπικού κ. Κατσαρού Ματίνα μας ανέφερε:
«Το ανθρώπινο δυναμικό του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ είναι πάντα προσανατολισμένο στην άριστη και άρτια εξυπηρέτηση των εξεταζόμενών μας. Η Φιλοσοφία μας έγκειται στο γεγονός ότι είμαστε οι άνθρωποι μας, οι οποίοι αποτελούν όλη τη δύναμη μας.

Η κα. Χριστίνα Πέτση και η κα. Ρένα Κατσή είναι δυο από τις κοπέλες που συμπληρώνουν αρκετά χρόνια την ομάδα του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ. Τους ζητήσαμε να μας πουν τι σημαίνει για εκείνες αυτή η πολυετής συνεργασία:
“Το χαμόγελο και η αγάπη που εισπράττουμε από όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους, είναι ο καλύτερος τρόπος να αισθάνεσαι σημαντικός και αποτελεί για όλους εμάς το ισχυρότερο κίνητρο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο ”

Η ομάδα των Τραχώνων νιώθει ιδιαίτερη χαρά για αυτή τη συνεργασία που ολοένα ενισχύεται και σε περισσότερες δραστηριότητες (Εκδηλώσεις για ανεύρεση εθελοντών δοτών μυελού των οστών / Εκπαιδεύσεις σε παροχή πρώτων βοηθειών κτλ).

Τα κοινά χαρακτηριστικά μας όπως το μεράκι, ο επαγγελματισμός, ο ζήλος και η αγάπη για τα παιδιά, είναι οι πλέον ισχυροί δεσμοί που διασφαλίζουν τη συνέχιση της διεύρυνσης και ενδυνάμωσης αυτής της πετυχημένης συνεργασίας και τα επόμενα χρόνια.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο