icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Α.Ο.Τ Αλίμου – Νίκη Αλίμου 2-2 (Παιδικό 2)

Την ευκαιρία να αποσπαστεί από την Νίκη έχασαν οι Τράχωνες στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην 2η θέση του ομίλου και βρέθηκαν αντιμέτωπες το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ομάδα της Νίκης προηγήθηκε 0-2 μετά από άσχημη λειτουργία της ομάδας των Τραχώνων. Από εκεί και πέρα οι παίκτες των Τραχώνων είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού με κατοχή της μπάλας και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν ακόμα και στο α ημίχρονο ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Στο β μέρος η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 σχετικά νωρίς με εκτελέσεις πέναλτι (χέρι αντιπάλου μέσα στη περιοχή) του Παύλου Αν. Η ομάδα των Τραχώνων θα μπορούσε εύκολα να πάρει το παιχνίδι αν αξιοποιούσε μία από τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες που τις δόθηκαν με αντιπάλους και δοκάρι να τους σταματούν.

Το τελικό 2-2 άφησε τις δύο ομάδες μαζί στη 2η θέση με τον πρωτοπόρο Α.Ο.Ν.Α. να αποσπάτε 3 βαθμούς μπροστά.

Α.Ο.Τ Αλίμου (Παρούσης): Γιακουμάκης, Φίκιρης, Μαγουλιανίτης, Πρίφτης, Αστεριάδης, Μποσίνης, Μπαρκονίκος, Ρούσου, Τσίλης, Παύλου Αν., Τρίγκας, Χριστοδουλάκης, Κοτρωνάκος, Ανδρέου, Σάρδης, Μιχαλόπουλος, Καρασαρίνης

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο