icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Φοίνικας Περ. – Τράχωνες Αλίμου 2-0 (Κ15)

Σε κακή  ημέρα η ομάδα Κ15 των Τραχώνων, άργησε να μπει στις απαιτήσεις ενός δύσκολου παιχνιδιού, όπως θα είναι άλλωστε και όλα στον δεύτερο γύρο. Οι παίκτες του Φοίνικα έμπαιναν πρώτοι και δυνατά στις φάσεις και πέτυχαν τα γκολ σε δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα μας, λίγο πριν τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου.

Από εκεί και μετά, οι παίκτες μας πήραν την πρωτοβουλία , πίεσαν την αντίπαλη ομάδα, δημιούργησαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να πετύχουν κάποια γκολ, στο 62΄ είδαν την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι σε σουτ του ΦΟΥΣΤΕΡΗ, αλλά να παραμένει το τελικό σκορ γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στον 2ο  γύρο.
Τράχωνες (Τσουκαλάς): ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ (49΄ ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ), ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ, ΦΑΛΙΔΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΠΑΝΙΤΣΑΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (58΄ ΣΟΥΤΖΙΔΗΣ), ΔΕΜΕΝΕΟΠΟΥΛΟΣ (42΄ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ), ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο