Τράχωνες Αλίμου – Ηρακλής Αγ. Δημ. 3-3 (Κ12)
Ισόπαλοι με 3-3 η Κ12 των Τραχώνων απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα του Ηρακλή Αγίου Δημητρίου.
Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις των Τραχώνων, έγινε ένας πολύ όμορφος αγώνας ανάμεσα στις 2 ομάδες, με 3 ανατροπές!
Οι μπλε ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, με τον Λατζουράκη να ανοίγει νωρίς το σκορ με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ηρακλής κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι κάνοντας το 1-1.
Στο 2ο ημίχρονο οι Τράχωνες δέχθηκαν και 2ο γκολ από μία στιγμή αδράνειας και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Το πολύ θετικό στοιχείο για την Κ12 ήταν ότι σε αυτό το χρονικό σημείο δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν σε όλους τους χώρους, πήραν διπλάσιες κερδισμένες μονομαχίες με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές ευκαιρίες ώσπου ήρθε η ισοφάριση με τον Κατσιέρη σε 2-2 με πολύ όμορφο συνδυαστικό παιχνίδι. Με την ψυχολογία υπέρ στην επόμενη φάση ο Βεζύρης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε στο παραθυράκι την μπάλα μη μπορώντας να κάνει κάτι ο αντίπαλος τερματοφύλακας και έτσι έκανε την ολική ανατροπή. Ο ίδιος παίχτης με παρόμοιο σουτ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι αλλά σε ένα ματς ροντέο με τρομερό ρυθμό, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού οι μπλε δέχθηκαν την ισοφάριση, όπου το 3-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τράχωνες (Δούπκαρης) :Μαχαίρας, Σπυριδάκης, Νικολακόπουλος, Κριστιάν, Μπεσιάν, Ρολάντο, Λατζουράκης, Κατσιέρης, Οικονόμου, Βεζύρης, Κουμπαράκης

















