Π. Φάληρο – Τράχωνες 0-2 (Junior 2)
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-2 για την ομάδα του Α.Ο.Τ. Μόλις στο 2′ δοκάρι από πολύ κοντά ο Γιαννούλης, μετά από ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και πάσα του Ντουσμάνη. Στο 11′ ο Λιακόπουλος αστοχεί σε τετ-α-τετ. Στο 18′ πάλι ο Λιακόπουλος αστοχεί από πολύ κοντά μετά από σέντρα του Πιτσιάκου. Στο 23′ σουτ του Γιαννούλη απέκρουσε εξαιρετικά ο τερματοφύλακας.
Στο Β’ ημίχρονο οι Τράχωνες συνέχισαν να πιέζουν και μόλις στο 1′ ο Κόλλιας αστοχεί σε τετ-α-τετ. Στο 2′ πάλι ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ. Στο 5′ η ομάδα μας είχε τριπλή φάση διαρκείας, όταν σε σουτ του Κόλλια απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα πήγε στον Λιακόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιαννούλης από πολύ κοντά σουτάρει άουτ. Στο 9′ γίνεται το 0-1 με τον Ηλιόπουλο από κοντά, μετά από σουτ του Γιαννούλη. Τέλος στο 20′ ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-2 μετά από κόρνερ του Κουτσελάκη.
Σκόρερς: Ηλιόπουλος, Διαμαντόπουλος
Τράχωνες (Ελευθερίου): Λουπάσης, Βάλβης, Ευαγγελάτος, Ντουσμάνης, Μπαρκονίκος, Λιακόπουλος, Πιτσιάκος, Γιαννούλης, Διαμαντόπουλος, Κουτσελάκης, Κόλλιας, Ηλιόπουλος, Γυφτάκης

















