icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Ολυμπιακός Αλίμου – A.Ο.Τ. Αλίμου 5 – 0 (Παμπαιδικό 1)

Βαριά ήττα για το Παμπαιδικό μας στα ημιτελικά, το μεσημέρι του Σαββάτου από το αντίστοιχο τμήμα του Ολυμπιακού Αλίμου.

Παρά το καλό ξεκίνημα του πρώτου δεκαλέπτου και την επιθετική διάθεση των παιχτών του Αλίμου ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει το προβάδισμα.

Το δεύτερο τέρμα δεν άργησε να έρθει και να ρίξει ψυχολογικά την ομάδα των Τραχώνων. Παρά τις προσπάθειες για να μειωθεί η διαφορά η ομάδα του Ολυμπιακού έλεγχε το παιχνίδι και δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των μπλε.

Το τρίτο γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήταν αυτό που έδωσε στην ομάδα του Ολυμπιακού μια καλή διαφορά ασφαλείας και έφερε την απογοήτευση στους παίκτες των Τραχώνων.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να δείξει κάτι διαφορετικό αφού οι κόκκινοι είχαν τον έλεγχο ενώ ο Α.Ο.Τ δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των μπλε στο τουρνουά τελειώνουν με τη συμμετοχή τους στο μικρό τελικό, με αντίπαλη την ομάδα του Πανιωνίου. 

 

 ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΣΤ.):

ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ, ΑΥΓΕΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΑΝΝΗΣ,  ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ, ΔΟΥΡΑΝΟΣ, ΖΑΧΟΣ, ΡΕΣΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΔΑΡΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΛΙ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΛΗΣ, ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ,  ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο