icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Η Αθήνα τη νύχτα

«Η Αθήνα τη νύχτα» σας περιμένει…

Υπέροχες ελληνικές γεύσεις, ζωντανή μουσική, ατελείωτος χορός και φυσικά πολύ κέφι σας περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον Άλιμο στο «Η Αθήνα τη νύχτα».

Από τον Μάρτιο του 2013 το μουσικό μεζεδοπωλείο του Μπάμπη και της Άντζελας Καραβέλλα ανοίγει τις πόρτες του και προσφέρει στους θαμώνες μοναδικές στιγμές.

Το ζωντανό πρόγραμμα ξεκινά στις 11:00 αλλά  το μαγαζί είναι ανοικτό από τις 21:00 για να απολαύσετε τις λιχουδιές του. Το μενού διαθέτει ελληνικές γεύσεις σε πολύ προσιτές τιμές. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη φέτα πανέ και τον μπεκρή μεζέ. Δύο πιάτα που ταιριάζουν άψογα με το κρασί ή το ρακόμελό σας.

Ακόμα κι αν η έξοδο σας δεν περιλαμβάνει φαγητό μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας και να κλείσετε τραπέζι για ποτό. Η φιάλη ουίσκι κοστίζει 80 ευρώ χωρίς να υπάρχει όριο στα άτομα.

 Το ζωνταντό πρόγραμμα θα απογειώσει τη βραδιά σας. Λαϊκά τραγούδια, ελαφρολαϊκά αλλά και νησιώτικα θα σας ξεσηκώσουν και θα σας ανεβάσουν στην πίστα για ατελείωτο ξεφάντωμα.

Η αίθουσα διατίθεται επίσης για γάμους, βαφτίσια, επαγγελματικές εκδηλώσεις καθώς και για εκδηλώσεις συλλόγων σε λογικές τιμές με μενού και πλήρες καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Πληροφορίες ή κρατήσεις στο 2130259725

e-mail info@iathinatinixta.gr

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 81 ΚΑΙ ΣΑΡΑΦΗ 5, ΑΛΙΜΟΣ

 

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο