icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Δάφνη Π. Φαλήρου – ΑΟΤ Αλίμου 3 – 1 (Pre-Junior 1)

Δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την καλή εμφάνιση σε νίκη τα Pre-Junior 1 του Στράτου Παρούση. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο και έχασε άδικα με 3-1, κάτι που παραδέχτηκε και ο αντίπαλος προπονητής.

Η ομάδα του Φαλήρου προηγήθηκε μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας μόλις στο 3΄ λεπτό. Από εκεί και πέρα δεν πέρασε το κέντρο. Η ομάδα μας ισοφάρισε μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια αλλά και ωραίο πλασέ του Αναγνωστόπουλου μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο β΄ μέρος η ομάδα μας συνέχισε να έχει τη πρωτοβουλία αλλά σε μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ των αντιπάλων έγινε το 2-1 με σουτ από μακριά. Το τελικό 3-1 ήρθε στο τέλος του παιχνιδιού.

 

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΡ.):

ΖΩΓΑΣ, ΛΙΟΠΥΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ, ΤΟΠΟΒΙΤΗ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο