icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Πρόεδρο της ομάδας μας κο Χρήστο Τσιουρή…

Θα ήθελα να  ευχαριστήσω προσωπικά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν όλους τους συνοδούς και προπονητές που συμμετειχαν στο καμπ που έγινε στο Σοφικό Κορινθίας  το προηγούμενο τριήμερο.

 Όλα κύλησαν άψογα και από πλευράς οργάνωσης αλλά και διασκέδασης που ήταν το ζητούμενο και δεν θα γινόταν τίποτα απ’ όλα αυτά αν δεν έδιναν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό…

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ.

Συγχαρητήρια στην SPORTteam, στον Κώστα Αλασσα και τους συνεργάτες τους που οργάνωσε ένα τέλειο απ’ ‘ολες τις πλευρές τριήμερο.

Η εμπειρια τους  ηταν αυτή που μας εκαναν να επιλεξουμε  να διασκεδασουν τα παιδια μας κοντα τους που όπως αποδειχτηκε  στο τελος ηταν και η  σωστοτερη επιλογη αν και ημασταν σιγουροι από την αρχη.

Πολλα,πολλα μπραβο σε όλα τα παιδια που ηταν κοντα μας για την αψογη  και πειθαρχειμενη  συμπεριφορα τους  κανοντας  το εργο μας ευκολοτερο.

Αν και ο στοχος του συλλογου μας  για το τριημερο στο Σοφικο ηταν να περασουμε ολοι καλα κατι το οποιο στο τελος το πετυχαμε θα ηθελα να δωσω πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα μας των junior και  στην εφορο του τμηματος και υπευθυνη ακαδημιων κα Ποπη Βεκρη  για την πρωτη θεση  που κατεκτησαν σε αυτό το τουρνουα..

Το μελλον σας ανηκει!!!!!

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους γονεις που μας εμπιστευτηκαν για ένα τριημερο ότι πολυτιμοτερο εχουν στη ζωη τους.

Τα παιδια τους!!!

Πιστευω ότι ανταποκριθηκαμε  στις προσδοκιες σας και καταφεραμε να γυρισουμε ολοι και πολύ περισσοτερο τα παιδια  με το χαμογελο στα χειλη και με την ευχη να το ξανακανουμε…

Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα  σε ολους σας…

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΧΩΝΕΣ !!!!!

 

Ο Πρόεδρος του ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΥΡΗΣ

 

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο