icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR
logo A- ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ: Ο μεγάλος χορηγός των Τραχώνων

Το Διαγνωστικό κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ στηρίζει και τη φετινή χρονιά τους Τράχωνες και παρουσιάζει στο κοινό τις υπηρεσίες του, με βασική του προτεραιότητα να είναι η υγεία των παιδιών.

To διαγνωστικό κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ που είναι ο μεγάλος χορηγός των Τραχώνων ξεκίνησε την πορεία του τον Ιούνιο του 2015 αρχικά στον Άλιμο, και στην  συνέχεια επεκτάθηκε στον Άγιο Δημήτριο και προσφάτως στην Καλλιθέα.

Τι υπηρεσίες προσφέρει;

Όλα τα  διαγνωστικά  μας κέντρα διαθέτουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαγνωστικής Ιατρικής με υπερσύγχρονα τμήματα Βιοπαθολογίας / Μικροβιολογίας, Απεικονιστικά τμήματα καθώς και τμήματα Μαγνητικής –Αξονικής τομογραφίας  τελευταίας τεχνολογίας. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη νέα συνεργασία μας με την πρωτοπόρο εταιρεία Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Siemens. Πιο συγκεκριμένα, τα κέντρα μας είναι  πλέον εξοπλισμένα με νέας γενιάς Αξονικούς Τομογράφους 128 τομών και τον “Ανοιχτού” τύπου Μαγνητικό Τομογράφο 1,5 Τesla. Μία επιπλέον πρωτοπορία του κέντρου μας είναι η αποκλειστικότητα, για όλη την Ελλάδα, σε ότι αφορά την ανάλυση και διενέργεια του διαγνωστικού τεστ Αναπνοής για το ελικοβατηρίδιο του πυλωρού, Helicobacter Infai Test.

Φέτος το Διαγνωστικό κέντρο Α-Πρόληψις έκλεισε 7 χρόνια. Πείτε μας λίγα λόγια σχετικά.

Επτά χρόνια τώρα στο Α-Πρόληψις προσπαθούμε να είμαστε  δίπλα σε κάθε οικογένεια με ένα  μοναδικό σκοπό,  την προάσπιση της υγείας όλων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της πρόληψης. Έτσι λοιπόν, εδώ και 7 χρόνια επενδύουμε συνεχώς σε κορυφαίους επιστημονικούς συνεργάτες, σε εξοπλισμό τεχνολογίες αιχμής, σε προηγμένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, στις πιο σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις και με πιστοποιήσεις από κορυφαίους οργανισμούς του κλάδου μας. Η προσπάθεια μας έχει εστιαστεί στο να καλύπτουμε ένα ευρύ διαγνωστικό φάσμα εξετάσεων προσφέροντας υψηλού επιπέδου, σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες στους τομείς της πρόληψης αλλά και της έγκαιρης διάγνωσης.

Ποια είναι η βασική σας προτεραιότητα;

Βασική μας προτεραιότητα, είναι πάνω από όλα ο άνθρωπος και η πρόθεση μας να προσφέρουμε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των υπηρεσιών Υγείας.

Σας αρέσει το ποδόσφαιρο; Παρακολουθείτε;

Από τα παιδικά μου χρόνια, ο αθλητισμός ήταν και παραμένει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Έπαιζα και παίζω ακόμα ποδόσφαιρο καθώς ήμουν και αθλητής του Μπάσκετ. Γενικά το ποδόσφαιρο είναι ένα ξεχωριστό πολύ όμορφο  άθλημα με ευεργετικά οφέλη. Είναι ένα ομαδικό άθλημα, με έντονη σωματική εκγύμναση πολλές συγκινήσεις και το πιο βασικό ότι προσφέρει τρομερή δόση διασκέδασης αλλά και εκτόνωσης. Επομένως καταλαβαίνεις ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μου αφού δεν έχω σταματήσει να παίζω αλλά και να παρακολουθώ από κοντά αγώνες. Φυσικά όποτε μου δίνεται η δυνατότητα είμαι δίπλα και στην ομάδα μας… Δίπλα  στους Τράχωνες!
Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τους Τράχωνες;

Όντας και εμείς ως γονείς γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να ασχολούνται τα παιδιά με τον αθλητισμό. Γυμνάζονται, κοινωνικοποιούνται, βάζουν στόχους ομαδικούς αλλά και ατομικούς, γνωρίζουν τον συναγωνισμό  αλλά και τις δυνατότητες τους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το αθλητικό πνεύμα καλλιεργείται από τις μικρές ηλικίες, σε χώρους άθλησης κοντά στο σπίτι ,την γειτονιά. Έτσι ο γιός μου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία των Τραχώνων.

Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και να δω από κοντά, κάτι πραγματικά προτόγνωρο σχετικά με τη  δομή αλλά και την οργάνωση ενός αθλητικού  σωματείου. Γνώρισα ανθρώπους με όραμα, σχέδιο και πλάνο. Γνώρισα ανθρώπους που προσεγγίζουν το θέμα του αθλητισμού  σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες με αγάπη και πάθος και εξαιρετική οργάνωση. Έτσι λοιπόν προέκυψε η γνωριμία και μετέπειτα φιλία, με τον Χρήστο Τσιουρή. Έναν άνθρωπο ο οποίος πέρα από το  έντονο πάθος του, για τους Τράχωνες έχει πλάνο και όραμα για την ομάδα μας.

Όταν λοιπόν βλέπεις γύρω σου αυτό το περιβάλλον, δεν μπορείς  πάρα να παρακινηθείς και να προσφέρεις με τις δικές σου δυνάμεις και τους δικούς σου τρόπους σε αυτή την προσπάθεια. Η θέληση μας, να προσφέρουμε στα παιδιά της γειτονιά μας τις προϋποθέσεις για ασφαλή άθληση, συνάντησε τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που εργάζονται και υπηρετούν τους Τράχωνες.

Προτεραιότητά μας είναι να εδραιώσουμε ακόμα πιο δυνατά αυτήν την πολύ επιτυχημένη συνεργασία και να σταθούμε αρωγοί στις νέες προκλήσεις του αγαπημένου μας συλλόγου, θέτοντας υψηλούς στόχους για μια ακόμα χρονιά, με γνώμονα πάνω από όλα την υγεία των παιδιών μας.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο