icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Οι αυριανοί ποδοσφαιριστές δια χειρός Στράτου Παρούση

Είναι μόλις 28 ετών αλλά εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου εδώ και 8 χρόνια. Ο Στράτος Παρούσης ανήκει στην οικογένεια της Ακαδημίας των Τραχώνων και φέτος έχει αναλάβει τα τμήματα pre junior.

 Η φετινή χρονιά, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αρκετά καλή. Τα δύο τμήματα που έχουν σχηματιστεί αποτελούνται από 40 παιδιά, ηλικίας 7 – 8 ετών, και οι προπονήσεις τους πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. 

Σε αυτή την ηλικία ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη βελτίωση της ισορροπίας και της κινητικότητας. Επίσης γίνεται εισαγωγή στα βασικά μέρη της τεχνικής όπως είναι το οδήγημα της μπάλας, η ντρίμπλα και το σουτ. Ο προπονητής δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό όλα να μαθαίνονται… παίζοντας.  

 Το ποδόσφαιρο μπήκε στη ζωή του Στράτου το 1993, σε ηλικία 8 ετών. Έως το 2000 έπαιζε στις ακαδημίες του Πανιωνίου και έπειτα συνέχισε την πορεία του στις ομάδες Ν. Σμύρνη και Θύελλα Αγ.Δημητρίου.

 Ο κλάδος της προπονητικής ωστόσο ήταν αυτός που τον γοήτευσε περισσότερο. Ξεκίνησε τη καριέρα του ως προπονητής στα 19 του χρόνια. Είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA B και έως σήμερα έχει αναλάβει διάφορα τμήματα σε ομάδες όπως Σούρμενα, ΑΟΝΑ, Τερψιθέα, ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου και φυσικά Τράχωνες.

 Στην ακαδημία Τραχώνων είχε ξαναβρεθεί πριν από 6 χρόνια, επανήλθε πέρσι έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα και φέτος προπονεί τους μικρούς της Ακαδημίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

omadiki

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο