AONA – AOT Αλίμου 3 – 0 (Junior 2)
Με εμφατικό τρόπο διεκόπη το 3χ3 της ομάδας μας στο τουρνουά σε ένα παιχνίδι που θύμιζε περισσότερο παιχνίδι αντρικού λόγω του σκληρού παιχνιδιού της ομάδας από την Αργυρούπολη με την ανέχεια και αδιαφορία του διαιτητή.
Η ομάδα μας δεν κατάφερε να μπεί ποτέ στο ρυθμό του παιχνιδιού αφού είχε κατέβει στο γήπεδο με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο και όχι κάποιο άθλημα πολεμικών τεχνών. Το ημίχρονο μας βρήκε πίσω στο σκορ με 1-0 ενώ θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλη η διαφορά αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Γεωργαντζής. Στο β μέρος δεχτήκαμε άλλα 2 τέρματα.
AOT AΛΙΜΟΥ (ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΡ.):
ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ , ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ , ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΑΡΑΜΠΙΚΟΣ , ΛΙΟΠΥΡΗΣ , ΑΤΖΟΥΛΑΤΟΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ , ΤΟΛΗΣ , ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ , ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ , ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ , ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ , ΤΟΠΟΒΙΤΗ , ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ