
Τράχωνες – Κοψαχείλα 3-1 (Κ14)
Επιστροφή στις νίκες για την κ14 των Τραχώνων που συνδυάστηκε με ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στην πρωτοπόρο, αήττητη μέχρι το Σάββατο και με μόλις τρία γκολ παθητικό επίσης μέχρι το Σάββατο.
Οι παίκτες του Αλίμου παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι ενώ τους βοήθησε το γεγονός πως αντιμετώπισαν μία ομάδα που προσπαθούσε και αυτή να παίξει ποδόσφαιρο. Παρά την υπεροχή της η ομάδα του Αλίμου έμεινε πίσω στο σκορ για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ νωρίς, μόλις στο 10′. Ωστόσο οι παίκτες του Αλίμου συνέχισαν να παράγουν ωραίο ποδόσφαιρο και να βρίσκουν λύσεις διασπώντας σε κάθε περίπτωση το pressing του αντιπάλου με κάθετες μεταβιβάσεις στα μεσοδιαστήματα. Η ισοφάριση ήρθε μετά από κάθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας από τον Κατσάλα και πολύ ωραίο πλασέ του εξαιρετικού σε αυτό το παιχνίδι Κορδιστού για το 1-1. Το 2-1 ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα και σε φάση χτισίματος του παιχνιδιού με τον Κορδιστό να βγαίνει και πάλι στη πλάτη της άμυνας και να γυρνάει εξαιρετικά την μπάλα με τον Ταφάνι με ωραία προβολή να πετυχαίνει το γκολ.
Το 1ο μισό του 2ου ημιχρόνου συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα μας να πετυχαίνει το 3-1 με ατομική προσπάθεια του Χαϊδάρη και αριστερό σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής.
Το 2ο μισό του παιχνιδιού δυστυχώς δεν είναι άξιο αναφοράς λόγω εξωγενών παραγόντων που χάλασαν τον ρυθμό ενός πολύ ωραίου αγώνα και από τις δύο ομάδες.
Α.Ο.Τ.: Φαλίδας, Πάπα, Αγάλιας, Στασινός (Κώτσης), Τσαπατσάρης, Χαϊδάρης, Ταφάνι (Πολύμερος), Κατσάλας, Γαβριελάτος, Κορδιστός, Κατσαριώτης (Ράλλης)