icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες Αλίμου – Θύελλα Αγ. Δημητρίου 4-2 (Κ10)

Σε έναν αγώνα όπου η ομάδα μας κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος και έφτασε άνετα στην νίκη με 4-2, όλοι οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν συγκεντρώμενοι και με δίψα για περισσότερα γκολ.  Μόλις στο 1ο λεπτό ο Κάτσιος σε ξαφνική αντεπίθεση και με καλό τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα μας. Στο 4ο λεπτό ο Κούτσιος επιχείρησε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας . Στο 11ο λεπτό ο Κάτσιος απείλησε πάλι με δυνατό σουτ το οποίο πέρασε αουτ. Στο 12ο ο Κορδιστός με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Στο 13ο λεπτό ο Κάτσιος με ωραίο σουτ έκανε το 3-0 για την ομάδα μας.

Το Β’ ημιχρονο ξεκίνησε με γκολ για την αντίπαλη ομάδα η οποία μείωσε σε 3-1. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να μην απειλείται σε κανένα σημείο, ώσπου στο 7ο λεπτό ο Κάτσιος με 3ο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ομαδα της Θύελλας μείωσε σε 4-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Σκόρερς: Κάτσιος (3), Κορδιστός

Τράχωνες (Ελευθερίου): Μέρδης, Ρουμελιώτης, Κάτσιος, Μαυρεδάκης, Αποστολόπουλος, Στεπανιάν, Κούτσιος, Μανίκας, Χρονόπουλος, Κορέλας, Χαϊδάρης, Κορδιστός, Πολυχρονόπουλος

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο