icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες Αλίμου – Αθηναϊκός 7-6 (Κ10)

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ Τραχώνων και Αθηναϊκού το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους μπλε να έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα από τον αντίπαλο και τις πολλές απουσίες, καθώς έπαιξαν χωρίς αλλαγές καθ όλη τη διάρκεια, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγο του τραυματισμού του Γαζού.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να δημιουργήσει, ενώ ύστερα από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και δυο δοκάρια του Κορδιστού, ήρθαν τα πολυπόθητα γκολ με τους Καρανίκα, Κορδιστό, Φαλίδα, Κατσάλα και Ράλλη, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν το ίδιο καλό για τους μπλε, καθώς σε πολλές φάσεις αδράνησαν αμυντικά και σταδιακά είδαν την ομάδα του Αθηναϊκού να πιέζει και να καλύπτει τη διαφορά, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Στέλιου Μπαρμπαρή κράτησαν το προβάδισμα τους και με δυο ακόμα τέρματα στο δεύτερο μέρος των Κατσάλα και Κορδιστό διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και επικράτησαν με 7-6.

Σκόρερς: Καρανίκας, Ράλλης, Φαλίδας, Κατσάλας (2), Κορδιστός (2),

Τράχωνες (Μπαρμπαρής): Ράλλης, Κατσάλας, Γαζός, Φαλίδας, Καρανίκας, Κορδιστός

 

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο