icon_fb
TRAHONES-NEWS.GR
D02D9AA4-A994-402C-9736-C16260F24BE3

Με ένα ακόμα κύπελλο επέστρεψαν οι Τράχωνες από το Καρπενήσι!

Άλλη μια συμμετοχή σε τουρνουά για το Παμπαιδικό των Τραχώνων. Αυτή την φορά στο 1ο Evrytania Cup που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Στον όμιλο των U13 συμμετείχαν 5 ομάδες σε 2 ημίχρονα των 25 λεπτών και η ομάδα μας μοιράστηκε την πρώτη θέση με την ομάδα του Απόλλων Καβάλας, αλλά τελικά κατέλαβε την δεύτερη θέση λόγω διαφοράς τερμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα παιχνίδια έγιναν κάτω από συνεχή και δυνατή βροχή. Η αποστολή των Τραχώνων αποτελείτο από ΖΩΓΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΦΑΛΙΔΑΣ, ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΡΑΤΣΗ, ΣΙΜΑΣ, ΣΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΕΡΗΣ, ΜΠΕΧΡΑΚΙ, ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ.

1. Τράχωνες – Κεραυνός Ωραιοκάστρου  5 – 0    

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Αλίμου δεν έδωσαν δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό τον αγώνα. Είχαμε την υπεροχή και στο 3΄ κιόλας λεπτό η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα με τον ΜΠΡΑΤΣΗ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο 22΄ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΕΡΗΣ έκανε το 2-0. Και στο Β΄ ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πέτυχε άλλα 3 γκολ στο 5΄με τον ΠΑΛΑΜΑΡΗ, στο 12΄ με τον ΣΙΜΑ και στο 15΄ με τον ΔΗΜΗΤΡΑΚΟ κάνοντας έτσι το τελικό 5-0.

2. Τράχωνες – Boca Λειβαδιάς  2 – 1

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έγινε στο τουρνουά. Ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες. Η ομάδα μας είχε την υπεροχή στο χώρο του κέντρου, δημιουργούσε ευκαιρίες δίχως να πετύχει κάποιο γκολ. Αντίθετα η αντίπαλη ομάδα στην πρώτη επίθεση της στο 10΄ προηγήθηκε με 0-1. Οι παίκτες των Τραχώνων συνέχισαν να πιέζουν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα λίγο πριν τη λήξη με ωραία κεφαλιά του ΦΑΛΙΔΑ κάνοντας το 1-1. Στο Β΄ ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι που χάρηκαν όλοι όσοι ήταν εκεί. Με δυνατές μονομαχίες, με φάσεις και από τις δύο ομάδες και ωραίο ποδόσφαιρο. Αλλά στο τέλος αυτή η ομάδα που πανηγύρισε ήταν η ομάδα μας. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 22΄ ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΕΡΗΣ σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας με 2-1.

3. Τράχωνες – Καρπενήσι  3 – 1

Μια νίκη με 3-1 η οποία ήρθε εύκολα απέναντι σε έναν σχετικά πιο αδύναμο αντίπαλο. Ένα παιχνίδι που έδωσε το δικαίωμα να γίνονται συνεχείς αλλαγές για να ξεκουράζονται τα παιδιά μετά από το πρωινό δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 8΄ με τον ΚΑΒΟΥΡΑ. Στο 17΄ ο ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ έκανε το 2-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Και στο Β΄ ημίχρονο η ομάδα μας έπαιζε παιχνίδι κυκλοφορίας και έκανε αρκετές φάσεις για γκολ. Σε μια από αυτές στο 12΄ ο ΜΠΡΑΤΣΗ πέτυχε το 3ο γκολ για την ομάδα μας. Η ομάδα του Καρπενησίου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στην τελευταία φάση του αγώνα κάνοντας το τελικό 3-1.

4. Τράχωνες – Απόλλων Καβάλας  0 – 0

Το τελευταίο παιχνίδι έτυχε να είναι και αυτό που θα κρίνει την 1η θέση στο τουρνουά. Η ομάδα μας ήξερε ότι ήθελε μόνο νίκη. Έτσι από την αρχή πήρε τα ινία του αγώνα, έκλεισε την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο και προσπαθούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Ιδίως στο Α΄ ημίχρονο η ομάδα μας έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες δίχως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ. Και στο Β΄ ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη. Η ομάδα της Καβάλας βγήκε από την περιοχή της, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Αλλά και πάλι οι παίκτες μας είχαν καλύτερες ευκαιρίες να σκοράρουν, δίχως να τα καταφέρουν. Έτσι ήρθε το τελικό 0-0 δίνοντας στην ομάδα μας την 2η θέση στο τουρνουά.