icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Ηνίοχος – Τράχωνες 0-3 (Prejunior 3)

Την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται επιβεβαίωσαν ακόμα μια φορά τα Προτζούνιορ του Α.Ο.Τ που πέρα από την νίκη έναντι της ομάδας του Ηνίοχου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.  Οι μπλε έδειξαν από την αρχή ότι θέλουν να επιβάλουν το παιχνίδι τους και παρά τους περιορισμένους χώρους, με καλή κυκλοφορία και γρήγορη αλλαγή της μπάλας απείλησαν την αντίπαλη εστία και κράτησαν τον αντίπαλο τους χαμηλά. 

Το 1-0 ήρθε στο δέκατο λεπτό από τον Αγάλια με πολύ όμορφη κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση κόρνερ-ασίστ του Αθανασάκη.  Ο Αθανασάκης έκανε το 2-0 και έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του Αλίμου, αφού πήρε όμορφα τη μπάλα στο κενό χώρο και με πολύ όμορφο ”τσίμπημα” νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με το δεύτερο γκολ του Αγάλια, που πρόλαβε την έξοδο του πολύ καλού τερματοφύλακα του Ηνίοχου και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας,ενώ ακόμα δυο διακριθέντες ήταν οι Βρεττάκος και Ράλλης, με τον πρώτο να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις και το δεύτερο να δίνει σιγουριά και σταθερότητα στην ομάδα του, τόσο στη φάση της άμυνα όσο και στην ανάπτυξη.

Σκόρερς: Αθανασσάκης , Αγάλιας (2)

Τράχωνες (Μπαρμπαρής): Βρεττάκος, Ράλλης, Αθανασάκης, Κατσάλας, Αγάλιας, Γαζός, Φαλίδας, Αποστολόπουλος, Γαβριελάτος, Παπαδόγαμβρος.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο