icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες – Γ. Σ. Πανιώνιος 7-2 (Κ10)

Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για την Κ10 του Στέλιου Μπαρμπαρή, καθώς οι μικροί του Α.Ο.Τ. δεν πήραν μόνο τη νίκη αλλά κατάφεραν να επιβάλουν το παιχνίδι τους, να βγάλουν ωραίες συνεργασίες και με μπόλικη φαντασία να εντυπωσιάσουν με τις ατομικές τους ενέργειες.

Τα παιδιά των Τραχώνων, με αρκετή ισορροπία μεταξύ ομαδικού πνεύματος και ατομικών ενεργειών, μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και κάνοντας τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα απείλησαν την αντίπαλη εστία από το πρώτο κιόλας λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Καλοπήτας με ωραία ενέργεια έκοψε την μπάλα μέσα στην περιοχή, με το αριστερό, με τον Παπαθωμά να στέλνει τη μπάλα για λίγο άουτ ενώ λίγο αργότερα η συνεργασία Βεζύρη – Νάννου έφερε ακόμα μια καλή στιγμή για την ομάδα μας, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει ακόμα μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Τα γκολ δεν άργησαν να έρθουν με τους Καλοπήτα, Νάννο και Βεζύρη να είναι οι σκόρερ στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο προστέθηκαν σε αυτούς και οι Κυρίτσης και Καρκατζίνος. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει, πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Πέρα από την πολύ καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας μας ιδιαίτερα ενθαρυντική ήταν και η αμυντική της απόδοση, με τους μπλε να έχουν γρήγορες επιστροφές και καλές ατομικές αμυντικές ενέργειες, με γνώμονα πάντα να ανακτήσουν τη μπάλα. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Κυρίτση και Κωτάκη στην αμυντική ζώνη, ενώ η παρουσία κάτω από τα γκολπόστ του τερματοφύλακα της ομάδας μας Κατσαριώτη ήταν εντυπωσιακή, δηλώνοντας παρών όπου χρειάστηκε, ενώ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με μια εντυπωσιακή εκτιναξη και αυτοθυσία εμπόδισε τη μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα στέλνοντας στο κάθετο δοκάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (ευτυχώς όχι σοβαρά).

Τέλος πολύ σημαντικό είναι ότι πολλά παιδιά κατάφεραν να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, να έχουν πολύ καλή απόδοση και να ανταποκριθούν πλήρως, πέρνωντας έτσι διαφορετικά πράγματα από κάθε θέση. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Γιαννούλη, Αθανασάκη, Πολύμερο, Ασημακόπουλο, Κυρίτση και Καλοπήτα.

Σκόρερς: Καλοπήτας, Νάννος, Κυρίτσης, Καρκατζίνος, Βεζύρης

Έπαιξαν: Κατσαριώτης, Κυρίτσης, Γιαννούλης, Βεζύρης, Νάνος, Αθανασάκης, Καλοπήτας, Παπαθωμάς, Κωτάκης, Πολύμερος, Ασημακόπουλος, Καρκατζίνος.

 

 

 

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο