icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Δάφνη Π. Φ. – Τράχωνες 0-2 (Παμπαιδικό 1)

Σημαντική νίκη για το παμπαιδικό μας στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος των ισχυρών της Ε.Π.Σ.Α. απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα των Τραχώνων ήθελε τη νίκη για να περάσει στην βαθμολογία τους γηπεδούχους που πριν το παιχνίδι ήταν δύο βαθμούς μπροστά.

Οι παίκτες του Αλίμου μπήκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό ενώ και η μαχητικότητά τους ήταν σε υψηλά επίπεδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην απειληθούν ιδιαίτερα στο α μέρος και να έχουν και κάποιες ευκαιρίες. Αρχικά ο Μπράτσι καθυστέρησε να πλασάρει από τη μικρή περιοχή ενώ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σιακαβέλα να βγαίνει σε τετ α τετ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας να τον προλαβαίνει στο κοντρόλ του.

Η εικόνα στο β μέρος δεν άλλαξε ενώ οι λύσεις για την ομάδα μας ήρθαν από τον πάγκο. Αρχικά οι νεοεισελθόντες Σίμας, Παλαμάρης συνεργάστηκαν, η μπάλα έφτασε στον επίσης νεοεισελθόντα Σκλαβούνο ο οποίος επιχείρησε σέντρα σουτ που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά ο Σιούτης στο τέρμα αλλά και όλοι οι παίκτες των Τραχώνων δεν άφησαν χώρους. Λίγο πριν τη λήξη ο Ρούσσος με ωραία αλλαγή παιχνιδιού βρήκε τον Αρβανίτη ,που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή, και ο τελευταίος με καταπληκτικό σουτ στη κίνηση κρέμασε τον τερματοφύλακα για το τελικό 0-2.

Τράχωνες (Παρούσης): Σιούτης, Κάβουρας, Σάρδης (Σκλαβούνος), Δημητράκος, Φαλίδας, Χριστακόπουλος, Σουτζίδης (Σίμας λ.τρ.), Ρούσσος, Σιακαβέλας (Αρβανίτης), Κόλα, Μπράτι (Παλαμάρης)

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο