icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τράχωνες Αλίμου – Σούρμενα 2-1 (Κ14)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ14 των Τραχώνων στο ντέρμπι με τα Σούρμενα επικρατώντας με 2-1 και φθάνοντας πλέον τις 8 νίκες σε 11 ματς παραμένει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ με στατικές φάσεις και με ένα τετ-α-τετ αλλά ο Θεοφάνης με σωστές αντιδράσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλίμου πήρε τον έλεγχο, δημιούργησε φάσεις και σκόραρε 2 φορές με τον Παπαδάκη και τον Γεωργαντζή μετά από ασίστ του Λιοπύρη.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ πάλι μετά από στατική φάση και κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

Οι μπλε συνεχίζουν αήτηττοι και με μία ακόμα νίκη στα 2 εναπομείνοντα παιχνίδια εξασφαλίζουν την πρόκριση στο γκρουπ των ισχυρών της επόμενης φάσεις.

Σκόρερς: Γεωργαντζής, Παπαδάκης

Τράχωνες (Τσίρμπας): Θεοφάνης, Κυριακόπουλος, Βάγγος, Παυλιτζόγλου, Χρυσοχοϊδης, Γιαννόπουλος, Χριστακόπουλος, Λιοπύρης, Γεωργαντζής, Ζαμάτογλου, Μέρδης, Παπαδάκης, Χρήστου, Σωτηρόπουλος, Χριστόπουλος, Γεραλής, Σταματόπουλος

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο