icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR
k10_2020_2

Τράχωνες Αλίμου – ΑΕΚΑ 5-0 (Κ11)

Νίκη με 5-0 για την Κ11 που συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση. Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για την ομάδα μας, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Κορέλας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 5ο λεπτό σουτ του Μπακιάσι πέρασε λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ωραίο σουτ με το αριστερό από τον Πανταζόπουλο έφυγε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό πάλι ωραίο σουτ από τον Μπακιάσι αλλά πάλι άουτ.

Στο 12ο και στο 15ο λεπτό είχαμε δύο πολύ καλές αποκρούσεις από τον Μέρδη. Στο 17ο λεπτό έγινε το 2-0 μετά από ωραίο σουτ του Ξανθάκη. Στο 19ο και στο 20ο λεπτό είχαμε δύο καταπληκτικά γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, από τον Γαβρίλη , ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο Β’ ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις, αλλά παιχνίδι με πολλές μονομαχίες στο κέντρο. Στο 10ο λεπτό ωραίος συνδυασμός Γαβρίλη – Κορέλα με σουτ του τελευταίου, αλλά άουτ. Στο 15ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια του Κάτσιου με ωραίο σουτ έγινε το 5-0. Τέλος στο τελευταίο λεπτό κάλο σουτ του Πανταζόπουλου πέρασε λίγο άουτ.
Σκόρερς: Κορέλας, Γαβρίλης (2), Ξανθάκης, Κάτσιος
Τράχωνες (Ελευθερίου): Μέρδης, Γαβρίλης, Κάτσιος, Πολυχρόνοπουλος, Μπακιάσι, Ντόστι, Πανταζόπουλος, Πουλημάς, Μπαρμπάκης, Κορέλας, Ηλιάκης, Πηλιόπουλος

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο