icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Τάσος & Θανάσης Ξυνός. Ο αρχηγός και ο μικρός μάγος.

Ο Θανάσης Ξυνος είναι μόλις 5,5 ετών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και φέτος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Στα Αστεράκια της Ακαδημίας των Τραχώνων κάνει τις πρώτες του πάσες και τα πρώτα του σουτ. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του συγκεκριμένου αθλήματος έπαιξε η ενασχόληση του αδερφού του Τάσου με την μπάλα. Ο Θανάσης θεωρείται απο τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του και μετρά ήδη πολλά γκόλ στο ενεργητικό του.

Ο Τάσος Ξυνός είναι σχεδόν 11 ετών και από φέτος ανήκει στην ομάδα Junior 1 της Ακαδημίας. Παίζει ποδόσφαιρο από πολύ μικρός, σχεδόν από τα 4 του χρόνου. Η πρώτη του ομάδα ήταν η Ακαδημία Παθιακάκης στη Ριζούπολη όπου παρέμεινε για 3 χρόνια. Έπειτα συνέχισε στην ομάδα Ερμή Ηρακλείου και μετά από 2 χρόνια πήγε στην ομάδα ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου

Ο Τάσος, όμως, προτίμησε τους Τράχωνες κυρίως γιατί υπάρχει οργάνωση, στις προπονήσεις γίνεται καλή δουλειά και το σημαντικότερο όλων το περιβάλλον είναι ευχάριστο. Μάλιστα ο προπονητής του, Νίκος Ιωακειμίδης, τον έκανε αρχηγό της ομάδας.

Ικανοποιημένος τόσο με την πορεία του Τάσου και του Θανάση όσο και με τις κινήσεις της Ακαδημίας δηλώνει και ο πατέρας των δύο παιδιών, Γιώργος Ξυνός. «Οι προπονητές βρίσκονται κοντά στα παιδιά. Γίνεται πραγματική δουλειά. Το σημαντικότερο όμως είναι πως μέσω των προπονήσεων τα παιδιά διαμορφώνουν χαρακτήρα».

Ο προπονητής τους Νίκος Ιωακειμίδης δήλωσε για τους μικρούς παίκτες τα εξης:

Θανάσης Ξυνος

Ο μικρός μάγος.

Ο πενταχρονος Θανάσης δίνει στυλ στην μπολιασμενη με ταλέντο ομάδα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 2 (2009).
Από τούς MVP σε κάθε παιχνίδι, ικανός να αλλάξει την ροή του αγώνα κάνοντας μαγικές κινήσεις που προκαλούν ζαλάδα στους αντιπάλους και ευφορία στους θεατές.
Αξιοθαυμαστο το πως αφομοιωνει τις οδηγίες των προπονητών και το πως ταξινομει στο μυαλό του τις κινήσεις της ψυχής του,δίνοντας σε όλους εμάς ελπίδα για το μέλλον.
Είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Τάσος Ξυνος

Ο αρχηγός

Το μυαλό της ομάδας,κουμαντάρει ιδανικά την αμυντική γραμμή, οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες ξεκινούν από αυτόν και η συμμετοχή του στο σκοράρισμα είναι άξια αναφοράς. Πολύ καλός στις εκτελέσεις στατικών φάσεων καθώς και ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.
Ένας πραγματικός αρχηγός που μπορείς να εμπιστευτείς, που αγαπάει την ομάδα και θυσιάζεται για αυτή.
Ο Τάσος δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους,αναλαμβάνει δράση και γίνεται πρωταγωνιστής της ζωής του.Δεν επαναπαύεται στο πλούσιο ταλέντο και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα αλλά καθημερινά προσπαθεί να είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις.
Η συνεργασία μαζί του είναι πραγματικά δημιουργική.
Το μέλλον του ανήκει.

Untitled-1

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο