icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Καλό ταξίδι Δημήτρη!

Κάθε ξαφνική και άδικη απώλεια ανθρώπινης ζωής προκαλεί ούτως ή άλλως θλίψη και πόνο… Πόσο μάλλον αν την ανθρώπινη ζωή που χάνεται την συνοδεύει μαζί και η απώλεια των ηθικών αρχών και αξιών που σε όλο της τον βίο – αυτή η ζωή – υπηρετούσε και πρέσβευε καθημερινά. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη η στεναχώρια, όταν αυτή η άξια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε, είναι ένας «δικός» σου άνθρωπος, ένας γείτονας, ένας συμπολίτης σου, που τιμούσε με αρχές και ήθος τον Δήμο μας αλλά και την φιλία του ξεχωριστά με κάθε έναν από εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.
Δημήτρη Καρανικόλα, είναι ανείπωτη η θλίψη μας για το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησες… Υπηρέτησες με αξία και πάθος την οικογένεια σου, την δημοσιογραφία και την κοινωνία μέσα στην οποία μεγαλούργησες και είναι σίγουρο ότι θα είχες πολλά να δώσεις ακόμα, αν…
Οι φίλοι συνδημότες σου, και από Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου , θα σε θυμούνται πάντα με σεβασμό και αναγνώριση για το αποτύπωμα που άφησες πίσω σου σαν παρακαταθήκη, για να σε επικαλούμαστε στο διηνεκές!

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο