icon_fb icon_instagram icon_instagram
TRAHONES-NEWS.GR

Α.Ο.Τ. Αλίμου – Ολυμπιακός 0 – 6 (Junior 1)

Ήττα από τα αποδυτήρια.

Επηρεασμένη αρνητικά και αδικαιολόγητα από το όνομα του αντιπάλου, η ομάδα του Αλίμου παρουσίασε κακό θέαμα, αδυναμίες τεχνικά και τακτικά αλλά κυρίως αυτό που άφησε την χειρότερη εντύπωση ήταν η νοοτροπία μικρής ομάδας.

Φοβισμένη από το πρώτο λεπτό η ομάδα των Τραχώνων δεν μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει κάτι από το πραγματικά δύσκολο τεστ αλλά για να γλυτώσει τον διασυρμό, που τελικά ήρθε.

Δεν κερδίσαμε ούτε μια μονομαχία, δεν προσπαθήσαμε καθόλου, δεν ήμασταν ομάδα. Πριν αρχίσει το παιχνίδι είχε ήδη χαθεί, ήττα από τα αποδυτήρια και αυτή την φορά αδικήσαμε πραγματικά τους εαυτούς μας.

Όλοι μεταεξεταστέοι σε αυτά που λέμε από την αρχή της χρονιάς, και όλοι μας, προπονητής, παιδιά και γονείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Προσοχή αγαπητοί ενήλικες, στον κόσμο του παιδικού αθλητισμού απαγορεύεται να μεταφέρουμε το ανικανοποίητο μας στις πλάτες των μικρών, είναι δικά τους αυτά τα χρόνια ας τους αφήσουμε επιτέλους να τα χαρούν.

Προσοχή αγαπητά παιδιά, ας εστιάσουμε στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, δεν γίναμε ξαφνικά άχρηστοι μετά από μια αποτυχία και δεν θα γίνουμε ξαφνικά παιχταράδες όταν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Σκοπός όλων μας είναι μέσα από αυτές τις εμπειρίες να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αθλητές, ποδοσφαιριστές και πότε να μην τα παρατάμε.

Ρεπορτάζ: Ιωακειμιδης Νίκος

 

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ): 
ΔΕΜΕΝΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ, ΝΤΙΡΛΗΣ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΠΑΛΟΥΔΗΣ, ΚΟΥΚΛΟΥΔΗΣ, ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΞΥΝΟΣ, ΓΚΟΡΙΛΑΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Αντρικό

Γυναικείο